Nieuws

Zoek in resultaten
Filter resultaten
Inlooppunt met het logo van het CJG

Corona en bereikbaarheid CJG

We zijn op werkdagen van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar, behalve in vakantieperioden. Je kunt je vraag voorleggen via 030 82 00 227. De medewerker bekijkt samen met jou of het handig is om een afspraak te maken. Vanwege corona is ons inlooppunt in de Koppeling voor bezoek gesloten. Bel voor het consultatiebureau de GGD: 033 46 00 046

Jong stel in gesprek

Het forum van ouders.nl

Wissel met andere ouders informatie en ervaringen uit over ouderschap, of leg je vragen voor aan andere ouders op het forum van ouders.nl

Vier paar blote voeten in het gras met verfkwasten en handschoenen ervoor

Doe mee met NL Doet op 28 en 29 mei

Op 28 en 29 mei is dit jaar NL Doet. Tijdens deze grote landelijke vrijwilligersactie van het Oranje Fonds kun je klussen doen voor maatschappelijke organisaties. Dit is ook leuk om met je kind(eren) te doen!

Kind maakt puzzel

Puzzelkind: als je kind zich anders ontwikkelt

Ontwikkelt je kind van 0-7 jaar zich op meerdere gebieden anders dan leeftijdgenootjes? Of vermoed je dat er iets aan de hand is, maar weet je niet wat? De specialisten van het team van Puzzelkind denken graag met je mee. Deze begeleiding is gratis.

Fiona en haar tips over faalangst

Omgaan met faalangst bij je kind

Heeft jouw kind faalangst? Een kind met faalangst is bang om dingen uit te proberen of door te zetten. Hoe kun je je kind ondersteunen om iets wèl te proberen en door te zetten?

kleuter en volwassene op de achtergrond

Coaching Triple P helpt bij lastige opvoedsituaties

Loop je in de opvoeding steeds tegen hetzelfde aan met je kind? Zoals driftbuien of niet willen luisteren? Lukt het niet om dit te veranderen? Meld je dan aan voor opvoedondersteuning volgens Triple P. Deze coaching vindt digitaal plaats en helpt je met praktische tips.