Beweegt je kind te weinig?

Geplaatst: 8 december 2020

Illustratie van jongen en meisje die met de bal spelen

Beweegt jouw kind in deze coronatijd ook niet voldoende? Heeft het moeite met bewegen, heeft het overgewicht of vindt het bewegen spannend? Dan kan je kind meedoen aan Sport Extra

Sport Extra is speciaal voor kinderen die het lichamelijk moeilijk vinden om te bewegen (motoriek), die het spannend vinden of gewoon onvoldoende bewegen.

Sport Extra is voor kinderen op de basisschool. De kosten per les zijn laag: € 2,50.

Inhoud lessen

Je kind beweegt op zijn of haar eigen niveau in een groep van maximaal 12 kinderen. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding van een kinderfysiotherapeut en een sportdocent. De groep doet allerlei beweegvormen en gevarieerde spelletjes.

Je kind werkt aan het uithoudingsvermogen, de motoriek en sportvaardigheden. Er is ook aandacht voor de sociaal-emotionele vaardigheden, zoals omgaan met winst en verlies, samenwerken, respect en spelregels naleven.

Gericht sportadvies

Het doel is beweegplezier en zelfvertrouwen opbouwen. Je krijgt voor je kind een gericht sportadvies, zodat het kan doorstromen naar een sport.

Tijden en locatie

Groep 1-2: iedere woensdag van 15-00-16.00 uur
Groep 3-4: iedere woensdag van 16.00-17.00 uur
Groep 5 t/m 8: iedere woensdag van 17.00-18.00 uur.

Kosten: € 2,50 per les.

Locatie: gymzaal aan de Jagerlaan 33 te Zeist.

Meer informatie

Sport Extra wordt georganiseerd door Kinderfysiotherapie Elly van der Grift en Sportief Zeist. Kijk op de website van Sportief Zeist voor meer informatie. Heb je vragen, bel dan met Elly van der Grift, via tel. 06-24183657 / 030-6992662 of e-mailadres: elly@kinderfysiozeist.nl