Maak je je zorgen over een kind of een gezin?

Als er direct gevaar is, bel je de politie: 112.

Wanneer je je zorgen maakt over een kind of gezin probeer dit te bespreken met degene die het betreft. Ook kun je hierover overleggen met een van onze medewerkers. Bijvoorbeeld als een kind er onverzorgd uitziet, of in vieze of kapotte kleren loopt. Maar het kan ook gaan om een moeder/vader die bijna nooit buiten komt of geen hulp wil.

Huiselijk geweld en kindermishandeling

Is er sprake van huiselijk geweld of kindermishandeling? Of vermoed je dat dat speelt? Ook daarover kun je met ons overleggen.

Samen bekijken we wat er nodig en mogelijk is voor het kind of gezin waarover je contact opneemt. We gaan daarbij zorgvuldig met jouw informatie en gegevens om.

Hoe neem je contact op?

  • Je kunt ons voor overleg bellen via telefoonnummer 030 82 00 227 (ma. t/m vr. 09.00-17.00).
  • Je kunt ook gebruikmaken van het online formulier, dan nemen wij contact met jou op.
  • Wil je liever langskomen om persoonlijk iemand te spreken? Kijk bij de openingstijden en spreekuren.

Buiten kantoortijden kun je bellen met Veilig Thuis: 0800 2000. Veilig Thuis is het landelijk meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling en is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

Wanneer er direct gevaar dreigt bel je de politie: 112.

Wil je onbekend blijven?

Wil je je eigen naam liever niet bekend maken? Neem dan toch contact met ons op. Wij bespreken dan met je waarom je liever anoniem blijft en wat dat betekent voor de mogelijkheden om de zorgen toch verder op te pakken.