Verbeter een opvoedsituatie met coaching Triple P

Geplaatst: 12 november 2020

Meisje basisschoolleeftijd

Verandert je kind regelmatig in een driftkikker? Is je kleuter Oost-Indisch doof? Heb je vaker wel dan niet ruzie met je puber? En lukt het je niet om de situatie te verbeteren? Meld je dan aan voor opvoedondersteuning volgens Triple P!

Het CJG biedt gratis Coaching Positief Opvoeden aan volgens de methode Triple P (Positief Pedagogisch Programma). Deze coaching of opvoedondersteuning sluit aan bij wat jij als ouder nodig hebt en vindt digitaal plaats. De coaching is gratis.

Triple P is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-16 jaar.

Hoop gedoe

Francis ging naar het CJG voor opvoedondersteuning vanwege het gedrag van haar 3-jarige zoontje Timo (vanwege de privacy zijn dit niet hun echte namen).

Ze vertelt: “Als ik eerder had geweten van de opvoedondersteuning had dat ons een hoop gedoe gescheeld. Ik denk dat de meeste mensen lang wachten, tot het voor hun gevoel echt niet meer gaat. Maar het is zonde om zo lang te wachten, een paar gesprekken kunnen al veel helpen!” Lees hier het hele verhaal van Francis.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden voor de coaching op de pagina Versterk je opvoedvaardigheden met Positief Opvoeden.

Vergelijk hulpaanbod