Je kind kan lekker sporten in de zomervakantie

Geplaatst: 28 juli 2020

Voetballende meisjes

In de zomervakantie zijn er veel sportactiviteiten in Zeist. Kinderen kunnen vrijwel elke dag wel ergens lekker buiten bewegen. Wil je weten waar je kind terechtkan? Sportief Zeist heeft de activiteiten verzameld in een handig overzicht.

De activiteiten variëren van gewoon lekker sporten in diverse wijken tot echte clinics (groepstrainingen) in bijvoorbeeld atletiek en taekwondo. Ook zijn er proeflessen judo.

Enkele voorbeelden van wat er nog meer is te doen, vind je hieronder.

Voor kinderen die moeilijker bewegen

Er is elke woensdag een sportmogelijkheid voor kinderen die moeite hebben met bewegen (motorisch) of die moeilijk kunnen meekomen in een gewone sportgroep. Zij kunnen elke woensdagmiddag sporten bij Kinderfysio Zeist. Er zijn drie tijdstippen tussen 15.00 en 18.00 uur waarop je kind terecht kan..

Spelletjes bij Park Vollenhove

Iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur spelen kinderen leuke spellen bij Park Vollenhove. Denk aan levend stratego, waterglijbaan, schatzoeken, geochachen, sponstreftbal, bootcamp en lasergamen.

Voetbaltoernooi – Voetbalplaza SV Saestum

Dinsdag 4 augustus is er van 14.00 tot 18.00 uur een 4-tegen-4 voetbaltoernooi op sportpark Saestum aan de Noordweg. Opgeven is niet nodig.

Kijk voor het hele overzicht op de website van Sportief Zeist.

Vergelijk hulpaanbod