Corona en bereikbaarheid CJG

Geplaatst: 28 januari 2021

Inlooppunt met het logo van het CJG

We zijn op werkdagen van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt je vraag voorleggen via 030 82 00 227. De medewerker bekijkt samen met jou of het handig is om een afspraak te maken. Ons inlooppunt in de Koppeling is voor bezoek gesloten. Bel voor het consultatiebureau de GGD: 033 46 00 046

Je kunt ook altijd mailen naar info@cjgzeist.nl Wanneer je ons je telefoonnummer mailt, bellen wij jou.

Spreekuren afgelast

De spreekuren in de wijken zijn in verband met de geldende coronamaatregelen afgelast.

GGD: voor opvoedvragen 0-12 jaar

Heb je een (opvoed)vraag over je kind van 0-12 jaar? Dan kun je op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur ook bellen met de GGD via 033-460 00 46 (Service Center).

Is de GGD door drukte telefonisch minder goed bereikbaar? Je kunt je vragen ook stellen via een chatfunctie

Vragen over het coronavirus

Heb je vragen over het coronavirus, dan kun je dagelijks (ook in het weekend) van 8.30 uur tot 17.00 uur bellen met de GGD via 030 - 630 54 00.

Gemeente, zorg- en welzijnsorganisaties doen er alles aan om tijdens de lockdown met mensen in contact te blijven en hulp te bieden. Kijk hier voor meer informatie wat er mogelijk is.

Het publieksinformatienummer over corona en het telefoonnummer voor het maken van een afspraak voor een test vind je op de website van de Rijksoverheid

Luisterlijn

Wil je je verhaal even kwijt, even ‘stoom’ afblazen, dan kun je de Luisterlijn bellen: 0900- 0767. Deze is 24 uur per dag bereikbaar. Je kunt ook chatten via deluisterlijn.nl

Praten met je kind over corona

Een belangrijke tip: praat niet te veel over het coronavirus met en in het bijzijn van je kind. Kinderen kunnen er bang van worden, zeker kinderen van 12 jaar en ouder. Wanneer je als ouder(s) bezorgd bent, zijn zij dit vaak alleen maar nog meer.

Kijk ook op onze eigen site voor informatie en tips over je kind en het coronavirus

Wil je meer weten?

Veel informatie over het coronavirus vind je op de pagina Informatie voor ouders van het Nederlands Jeugdinstituut.Onder meer: Thuisblijftips, Elke dag iets leuks, Tieners motiveren en Vaccineren.