Een APK voor je partnerrelatie!

Geplaatst: 9 september 2019

Ouders moe op de bank met kinderen

Op woensdagavond 16 oktober start de cursus 'Houd me vast'. Deze cursus is voor stellen (met of zonder kinderen) die hun partnerrelatie willen verbeteren.

Wil je gelukkiger zijn in je relatie? Wil je graag meer aandacht voor elkaar? Wil je graag meer verbinding, meer 'een team' zijn, bijvoorbeeld als het gaat om de opvoeding?

Doe dan samen mee aan de cursus 'Houd me vast', die start op 16 oktober (19.30-22.00 uur). Alle opdrachten doe je samen met je partner in een aparte ruimte.

In de cursus leer je anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je eventuele kind(eren)!

Onderwerpen die aan bod komen

De cursus 'Houd me vast' gaat uit van de EFT-methode (Emotionally Focused Therapy. EFT is een bewezen methodiek om je relatie te verbeteren.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Emoties in liefde en verbinding / hechting
  • (Destructieve) patronen binnen relaties
  • Opzoeken en vinden van de pijnplekken van vroeger en bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Praktische gegevens cursus

  • Data: 8 woensdagavonden op 16 en 30 oktober, 13 en 27 november, 11 en 18 december en 8 en 15 januari.
  • Tijd: 19.30-22.00 uur
  • Locatie: De Koppeling, De Clomp 1904, Zeist
  • Groep: Kleine groep; opdrachten doe je met je partner (niet met de groep).
  • Kosten: 150 euro per stel, inclusief lesmateriaal. Zijn de kosten een probleem? Neem contact met ons op, daar komen we wel uit.

De cursus 'Houd me vast' wordt gegeven door Wille Soepboer en Rianne Ruiter, beiden erkend EFT-therapeut.

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@cjgzeist.nl of bel met of bel met 030 82 00 227 of 06 52 407 936 (ook voor meer informatie).

Meer over 'Houd me vast' en EFT

'Houd me vast' is bedacht door Sue Johnson, een Engels-Canadese relatietherapeute en grondlegster van EFT. De EFT-methode gaat uit van de aangeboren behoefte om verbonden te zijn met iemand die van ons houdt, die er voor ons is en bij wie we ons veilig voelen.