Menu

Nieuws

Zoek in resultaten
Filter resultaten
kind in maxi-cosi met ouders

Bereikbaarheid

We zijn elke werkdag van 09.00-17.00 uur uur geopend. Bel, mail of kom langs in ons inlooppunt of tijdens een spreekuur in de wijken.

Foto van spelende kinderen

15% van de kinderen speelt nooit buiten

Uit een enquête onder ruim 6000 ouders blijkt dat 15% van de kinderen nooit buiten speelt. Jantje Beton noemt de resultaten 'alarmerend'.

Afbeelding van een speen

Veiligheidswaarschuwingen speenkoord en kinderservies

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit waarschuwt voor speenkoorden van Chewies en melamine kinderservies van Zeeman.

Simone en haar zoon

Informatieavond over woonvorm voor jongeren met autisme

Simone Engelmann is ouder van een 19-jarige zoon met autisme. Ze zoekt ouders die willen meedoen met het opzetten van een kleinschalig beschermd wonen-project in Zeist. Op 11 juni is hierover een informatieavond.

jongen leest boek over ruimtevaart

Café voor jongeren met autisme

Donderdag 6 juni is er weer café Authentiek in Zeist. Dit is voor jongeren vanaf 16 jaar met een autisme spectrum stoornis (ASS). Het café biedt een uitgaansmogelijkheid op een manier die bij hen past.

illustratie met twee mensen die praten

PrivacyApp Jeugd

De PrivacyApp Jeugd geeft antwoord op privacyvragen van ouders die met jeugdhulp te maken hebben.

hand met briefjes geld

Financiële opvoedwijzer

Het Nibud heeft voor ouders een financiële opvoedwijzer ontwikkeld.

meiden

Maatjesproject voor meiden (12-18 jaar)

Ken je meiden die wat aanmoediging kunnen gebruiken, iemand die een tijdje met hen meedenkt en meedoet? Zij kunnen terecht bij het &U Meidenproject! &U maakt meiden sterker en zekerder.

spelen met lego

Speelgoed lenen kan bij de Speel-o-theek

Wil je eerst speelgoed uitproberen voordat je het koopt voor je kind, of vind je prettig om niet alles zelf aan te schaffen? In Speel-o-theek 'De Gelaarsde Kat' is er volop keuze aan leuk, educatief speelgoed van goede kwaliteit voor kinderen in de leeftijd van 9 maanden tot 12 jaar.

woningen

Zoek je een huurwoning in Zeist voor je gezin?

In de gemeente Zeist zijn er te weinig sociale huurwoningen om alle woningzoekenden direct aan een woning te kunnen helpen. De meeste mensen moeten een paar jaar wachten op een geschikte woning. Alleen in zeer uitzonderlijke situaties kun je voorrang krijgen. Bijvoorbeeld als je met je minderjarige kinderen dakloos dreigt te worden.