Nieuws

Zoek in resultaten
Filter resultaten
Inlooppunt met het logo van het CJG

Gewijzigde openingstijden CJG Zeist

In verband met het coronavirus is ons inlooppunt in de Koppeling voor bezoek gesloten. Je kunt telefonisch je vraag voorleggen op werkdagen van 9.00-13.00 uur via: 030 82 00 227. De medewerker bekijkt samen met jou of het handig is om een afspraak te maken. Bel voor het consultatiebureau de GGD: 033-4600046

Forumpagina van Ouders online

Het forum van ouders.nl

Wissel met andere ouders informatie en ervaringen uit over ouderschap, of leg je vragen voor aan andere ouders op het forum van ouders.nl

twee peuters

Psychische problemen? Stress? Deze cursus helpt

KopOpOuders geeft een online cursus voor ouders met veel stress, psychische en/of verslavingsproblemen, die één of meer kinderen hebben in de leeftijd van 1 tot 18 jaar. Partners kunnen ook meedoen. Deelname is gratis en anoniem.

Fiona en haar tips

Straf geven aan pubers

Het is goed om duidelijke regels en grenzen te geven aan pubers. Wat doe je als je puber zich er niet aan houdt? In een filmpje geeft Fiona van Opvoedinformatie Nederland je enkele tips.

Zwart-witfoto van een brandende sigaret

Schoolpleinen vanaf deze maand verplicht rookvrij

Maatregel moet jongeren van het roken afhouden

Een tiener met capuchontrui noteert iets in een opschrijfboek terwijl hij achter een computer zit

Taalbaas.nu: een zomer lang taalworkshops voor jongeren!

Schrijvers, acteurs, cabaretiers en journalisten delen hun tips & tricks

voorbeeld van de app

Handige app voor mantelzorgers

Ben je mantelzorger? Dan heb je misschien wat aan de app van MantelzorgNL, waarin je veel antwoorden op vragen vindt.

man en vrouw hand in hand

Hoe staat het met jouw relatie?

Een relatie hebben is leuk en fijn. Maar het kan ook moeilijk zijn. Bekijk hoe het staat met jouw relatie via een relatietest. En wat zijn de 7 kenmerken van positief en gezond gedrag in een relatie?

spelen met lego

Speelgoed lenen kan bij de speel-o-theek

Wil je eerst speelgoed uitproberen voordat je het koopt voor je kind, of vind je prettig om niet alles zelf aan te schaffen? Leen het speelgoed uit de speel-o-theek.

woningen

Zoek je een huurwoning in Zeist voor je gezin?

In de gemeente Zeist zijn er te weinig sociale huurwoningen om alle woningzoekenden direct aan een woning te kunnen helpen. De meeste mensen moeten een paar jaar wachten op een geschikte woning. Alleen in zeer uitzonderlijke situaties kun je voorrang krijgen. Bijvoorbeeld als je met je minderjarige kinderen dakloos dreigt te worden.

Vergelijk hulpaanbod