U bevindt zich hier

Home >  Gezin-Home Zeist

Voor kleine en grote vragen en jeugdhulp

Bij het CJG Zeist kun je terecht met al je vragen over opvoeden en opgroeien en de jeugdhulp. vragen als: hoe stel ik grenzen, hoe zorg ik dat mijn kind goed eet, of vragen over een pgb voor je kind. Bel, mail of kom langs! De aangeboden hulp is gratis. Hoe bereik je ons?

Heb je ernstige zorgen of is er sprake van een spoedeisende situatie, bel dan met Veilig Thuis 0800- 2000.

Training voor kinderen van gescheiden ouders (8-12 jaar)

woensdag 28 juni 2017
In september start er in Zeist weer een KIES-training voor kinderen van 8-12 jaar die een scheiding van hun ouders meemaken of hebben meegemaakt. KIES staat voor Kinderen in echtscheidingssituaties en is preventief bedoeld.

Training Mindful Parenting: meer grip op je gezinsleven

vrijdag 30 juni 2017

Vanaf woensdag 6 september kunnen ouders/verzorgers bij het CJG Zeist de training Mindful Parenting (aandachtig ouderschap) volgen. De training is van 09.00-11.30 uur en bedoeld voor ouders en opvoeders die (meer) ontspannen willen opvoeden. Ken je ouders/opvoeders voor wie Mindful Parenting mogelijk iets is?

Het forum van ouders.nl
Hier vind je berichten die ouders plaatsen op het forum van Ouders Online. Dit forum is van ouders voor ouders, om elkaar vragen voor te leggen en meningen uit te wisselen over ouderschap.
 • Zoon slaapt een zelfde bed als vriend van moeder
  Ik ben in 2006 gescheiden en heb 2 kinderen waarvan we de zorg samen delen in Co-ouderschap. 2 jaar geleden heeft mijn dochter besloten om volledig bij Moeder te gaan wonen.
  Publicatiedatum: 1 januari 1970
 • Gezocht! Voorlezende ouders.
  Hallo allemaal,
  Publicatiedatum: 1 januari 1970
 • Onredelijk SO
  Dochter had vandaag een SO aardrijkskunde. Super geleerd, alle topo en theorie kende ze.
  Publicatiedatum: 1 januari 1970
 • remigratie met niet europese partner: bijstand/kinderopvang
  Hallo allemaal eindelijk een forum gevonden waar ik mijn vragen kan stellen en hopelijk dat er iemand wat antwoorden of ervaring heeft!
  Publicatiedatum: 1 januari 1970
 • Reclame op school
  Nu komt mijn zoon (8) thuis met een brief dat ze de aankomende dagen een verantwoorde pauzehap op school krijgen, hoort bij een lesprogramma over gezond eten en wordt gesponsord door oa AH en Zwijs
  Publicatiedatum: 1 januari 1970