MaDiWoDoVrZaZo
 01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Spreekuur Zeist-Noord

  22 januari 2020
Loop eens binnen met je vraag over je kind. Zoek je de juiste ondersteuning voor je kind? Of heb je vragen over gezondheid, gedrag en ontwikkeling,...

Lees meer

Spreekuur Wijkservicepunt Vollenhove

  22 januari 2020
Stel je vragen over o.a. opvoeden en opgroeien, de juiste ondersteuning voor je kind, gezondheid, gedrag en ontwikkeling, familiebeslommeringen of...

Lees meer
Scheidingsspreekuur

Scheidingsspreekuur

  28 januari 2020
Op het scheidingsspreekuur kun je vragen stellen over wat scheiding voor gevolgen heeft. Zowel  voor je gezin als juridisch/financieel....

Lees meer

Café Authentiek

   6 februari 2020
Café Authentiek in Zeist geeft jongeren vanaf 16 jaar met een autisme spectrum stoornis (ASS) een uitgaansmogelijkheid op een manier die bij hen...

Lees meer
Kind maakt puzzel

Puzzelkind: als je kind zich anders ontwikkelt

Ontwikkelt je kind van 0-7 jaar zich op meerdere gebieden anders dan leeftijdgenootjes? Of vermoed je dat er iets aan de hand is, maar weet je niet wat?

Afbeelding van drie kinderen

Grote en kleine vragen

Ouders, opvoeders, jongeren en professionals kunnen bij het CJG terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Ook zijn wij aanspreekpunt voor de jeugdhulp. De aangeboden hulp is gratis.

Gezin loopt hand in hand op een grasveld

Jeugdhulp

Bij wie kan ik terecht als ik voor mijn kind hulp nodig heb? In Zeist is het Centrum voor Jeugd en Gezin door de gemeente aangewezen als het eerste aanspreekpunt voor de jeugdhulp.

Kind met vergrootglas

Wil je een opvoedsituatie verbeteren?

Verandert je kind regelmatig in een driftkikker? Is je kleuter Oost-Indisch doof? Heb je vaker wel dan niet ruzie met je puber? En lukt het je niet om de situatie te verbeteren? Meld je dan aan voor opvoedondersteuning!

Forumpagina van Ouders online

Het forum van ouders.nl

Wissel met andere ouders informatie en ervaringen uit over ouderschap, of leg je vragen voor aan andere ouders op het forum van ouders.nl

kind in maxi-cosi met ouders

Bereikbaarheid

Je kunt ons elke werkdag bereiken van 09.00-17.00 uur via (030) 82 00 227. Of kom langs in ons inlooppunt. Tijdens schoolvakanties gelden afwijkende tijden.

Foto van de Voorleesdagen 2019 - Akwasi leest voor op de Crescendo school in Amsterdam-Zuidoost.

Doe mee aan de Nationale Voorleesdagen

Lekker Voorleesontbijten, dansen en zingen met Moppereend en voorlezen als een pro.

jongen leest boek over ruimtevaart

Café voor jongeren met autisme

Elke eerste donderdag van de maand is er café Authentiek in Zeist. Dit is voor jongeren vanaf 16 jaar met een autisme spectrum stoornis (ASS). Het café biedt een uitgaansmogelijkheid op een manier die bij hen past.

Banner vraag van de maand

Mag je kind altijd maar om aandacht vragen?

Alle kinderen hebben aandacht van hun ouders nodig. Maar het komt niet altijd uit. Hoe leer je je kind dit op een goede manier te doen?

Studenten

Blog: De studiekeuze van je kind

“Nee hoor, mam, dat gaan we niet doen. Ik heb helemaal geen zin om daar te kijken”, zegt mijn dochter Lisa van 15.

Banner vraag van de maand

Hoe voed ik mijn kind goed op met media?

Hoe lang mag je kind bezig zijn op internet, tablet of computer? En hoe zorg je ervoor dat je kind op een goede manier bezig is met deze media?

Banner Vraag van de maand

Hoe maak je afspraken over alcoholgebruik?

Uit allerlei onderzoek blijkt dat je als ouder veel invloed hebt op het gedrag van je kind. Duidelijk zijn is belangrijk.

Meisje kijkt droevig

Na een scheiding je kind zien

Wil je na een scheiding je kind zien? Dat kan in het Omgangshuis Zeist.