MaDiWoDoVrZaZo
 01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Scheidingsspreekuur

Scheidingsspreekuur

  10 december 2019
Op het scheidingsspreekuur kun je vragen stellen over wat scheiding voor gevolgen heeft. Zowel  voor je gezin als juridisch/financieel....

Lees meer

Spreekuur Zeist-Noord

  11 december 2019
Loop eens binnen met je vraag over je kind. Zoek je de juiste ondersteuning voor je kind? Of heb je vragen over gezondheid, gedrag en ontwikkeling,...

Lees meer

Relatiecursus Houd me vast

  11 december 2019
In de cursus leer je anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en...

Lees meer

Spreekuur Wijkservicepunt Vollenhove

  12 december 2019
Stel je vragen over o.a. opvoeden en opgroeien, de juiste ondersteuning voor je kind, gezondheid, gedrag en ontwikkeling, familiebeslommeringen of...

Lees meer
Jongetje zegt 'stop' met zijn hand

Meer zelfvertrouwen voor je kind

Op donderdag 13 februari 2020 start bij het CJG een Rots & Watertraining voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. Je kind leert hier over zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfreflectie.

Kind met vergrootglas

Ben je toe aan coaching Positief Opvoeden?

Verandert je kind regelmatig in een driftkikker? Is je kleuter Oost-Indisch doof? Heb je vaker wel dan niet ruzie met je puber? En lukt het je niet om de situatie te verbeteren? Meld je dan aan voor opvoedondersteuning!

Gezin loopt hand in hand op een grasveld

Jeugdhulp

Bij wie kan ik terecht als ik voor mijn kind hulp nodig heb? In Zeist is het Centrum voor Jeugd en Gezin door de gemeente aangewezen als het eerste aanspreekpunt voor de jeugdhulp.

Afbeelding van drie kinderen

Grote en kleine vragen

Ouders, opvoeders, jongeren en professionals kunnen bij het CJG terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Ook zijn wij aanspreekpunt voor de jeugdhulp. De aangeboden hulp is gratis.

Forumpagina van Ouders online

Het forum van ouders.nl

Wissel met andere ouders informatie en ervaringen uit over ouderschap, of leg je vragen voor aan andere ouders op het forum van ouders.nl

kind in maxi-cosi met ouders

Bereikbaarheid

Je kunt ons elke werkdag bereiken van 09.00-17.00 uur via (030) 82 00 227. Of kom langs in ons inlooppunt. Tijdens schoolvakanties gelden afwijkende tijden.

Een baby krijgt een prik

Jaarraport RIVM: weinig ziekte door hoge vaccinatiegraad

Ziektes uit het Rijksvaccinatieprogramma kwamen vorig jaar en de eerste helft van dit jaar weinig voor. En de daling van de vaccinatiegraad lijkt gestopt.

Een vrouw leest 2 peuters voor

Onderwijsministers starten 'leesoffensief'

Ministers Van Engelshoven en Slob willen kinderen en jongeren weer aan de boeken krijgen.

Zwart-witfoto van een brandende sigaret

Alle schoolpleinen vanaf volgend schooljaar rookvrij

Vanaf augustus 2020 is er op alle schoolpleinen in Nederland een rookverbod.

Banner vraag van de maand

Hoe voed ik mijn kind goed op met media?

Van 8 t/m 15 november is het de Week van de Mediawijsheid. Wat geef je je kind in elke levensfase mee als het gaat om media?

Banner Vraag van de maand

Hoe maak je afspraken over alcoholgebruik?

Uit allerlei onderzoek blijkt dat je als ouder veel invloed hebt op het gedrag van je kind. Duidelijk zijn is belangrijk.

Meisje kijkt droevig

Na een scheiding je kind zien

Wil je na een scheiding je kind zien? Dat kan in het Omgangshuis Zeist.

jongen leest boek over ruimtevaart

Café voor jongeren met autisme

Donderdag 7 november is er weer café Authentiek in Zeist. Dit is voor jongeren vanaf 16 jaar met een autisme spectrum stoornis (ASS). Het café biedt een uitgaansmogelijkheid op een manier die bij hen past.