MaDiWoDoVrZaZo
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Spreekuur Zeist-Noord

  13 november 2019
Loop eens binnen met je vraag over je kind. Zoek je de juiste ondersteuning voor je kind? Of heb je vragen over gezondheid, gedrag en ontwikkeling,...

Lees meer

Relatiecursus Houd me vast

  13 november 2019
In de cursus leer je anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en...

Lees meer

Spreekuur Wijkservicepunt Vollenhove

  14 november 2019
Stel je vragen over o.a. opvoeden en opgroeien, de juiste ondersteuning voor je kind, gezondheid, gedrag en ontwikkeling, familiebeslommeringen of...

Lees meer

Training Mindful Parenting

  15 november 2019
In deze 8-weekse training leer je hoe je aandachtig ouderschap vormgeeft, zodat je met meer rust kan opvoeden. Een ouder die de training heeft...

Lees meer
Kind met vergrootglas

Ben je toe aan coaching Positief Opvoeden?

Verandert je kind regelmatig in een driftkikker? Is je kleuter Oost-Indisch doof? Heb je vaker wel dan niet ruzie met je puber? En lukt het je niet om de situatie te verbeteren? Meld je dan aan voor opvoedondersteuning!

Jongetje zegt 'stop' met zijn hand

Meer zelfvertrouwen voor je kind

Op donderdag 13 februari 2020 start bij het CJG een Rots & Watertraining voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. Je kind leert hier over zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfreflectie.

Gezin loopt hand in hand op een grasveld

Jeugdhulp

Bij wie kan ik terecht als ik voor mijn kind hulp nodig heb? In Zeist is het Centrum voor Jeugd en Gezin door de gemeente aangewezen als het eerste aanspreekpunt voor de jeugdhulp.

Afbeelding van drie kinderen

Grote en kleine vragen

Ouders, opvoeders, jongeren en professionals kunnen bij het CJG terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Ook zijn wij aanspreekpunt voor de jeugdhulp. De aangeboden hulp is gratis.

Forumpagina van Ouders online

Het forum van ouders.nl

Wissel met andere ouders informatie en ervaringen uit over ouderschap, of leg je vragen voor aan andere ouders op het forum van ouders.nl

kind in maxi-cosi met ouders

Bereikbaarheid

Je kunt ons elke werkdag bereiken van 09.00-17.00 uur via (030) 82 00 227. Of kom langs in ons inlooppunt. Tijdens schoolvakanties gelden afwijkende tijden.

Jongere met smartphone

Autoriteit Persoonsgegevens lanceert game voor jongeren

Via jetelefoondebaas.nl leer je spelenderwijs hoe persoonsgegevens in verkeerde handen kunnen vallen.

Een aantal tampons in diagonale positie naast elkaar

Menstruatie-armoede: het bestaat ook in Nederland

Bijna 1 op de 10 meisjes en jonge vrouwen heeft weleens te weinig geld voor menstruatieproducten. Dat blijkt uit onderzoek van Plan Nederland.

Banner vraag van de maand

Hoe voed ik mijn kind goed op met media?

Van 8 t/m 15 november is het de Week van de Mediawijsheid. Wat geef je je kind in elke levensfase mee als het gaat om media?

Foto van een jongetje in een vossenpak die speelt met een telefoon.

Week van de Mediawijsheid

Van 8 t/m 15 november is het de Week van de Mediawijsheid. Voor alle ouders die wel zich wel eens afvragen hoe je opvoedt in tijden van tablet, smartphone en laptop.

Banner Vraag van de maand

Hoe maak je afspraken over alcoholgebruik?

Uit allerlei onderzoek blijkt dat je als ouder veel invloed hebt op het gedrag van je kind. Duidelijk zijn is belangrijk.

Meisje kijkt droevig

Na een scheiding je kind zien

Wil je na een scheiding je kind zien? Dat kan in het Omgangshuis Zeist.

jongen leest boek over ruimtevaart

Café voor jongeren met autisme

Donderdag 7 november is er weer café Authentiek in Zeist. Dit is voor jongeren vanaf 16 jaar met een autisme spectrum stoornis (ASS). Het café biedt een uitgaansmogelijkheid op een manier die bij hen past.