Nieuws en Blogs

Inlooppunt met het logo van het CJG

Corona en bereikbaarheid CJG

We zijn op werkdagen van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar, behalve in vakantieperioden. Je kunt je vraag voorleggen via 030 82 00 227. De medewerker bekijkt samen met jou of het handig is om een afspraak te maken. Vanwege corona is ons inlooppunt in de Koppeling voor bezoek gesloten. Bel voor het consultatiebureau de GGD: 033 46 00 046

Gezin loopt hand in hand op een grasveld

Jeugdhulp

Wanneer je voor je kind hulp nodig hebt, kun je bij het CJG terecht. Wij zijn door de gemeente aangewezen als het eerste aanspreekpunt voor de jeugdhulp.

Afbeelding van drie kinderen

Grote en kleine vragen

Ouders, opvoeders, jongeren en professionals kunnen bij het CJG terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Ook zijn wij aanspreekpunt voor de jeugdhulp. De aangeboden hulp is gratis.

Jong stel in gesprek

Het forum van ouders.nl

Wissel met andere ouders informatie en ervaringen uit over ouderschap, of leg je vragen voor aan andere ouders op het forum van ouders.nl

twee peuters spelen bij een plas

Je jonge kind en vakantie

Wat kun je allemaal in Zeist doen met je jonge kind in de vakantieperiode? We hebben enkele tips voor je en het kost niets! Ga je op reis, dan hebben we ook nog wat tips voor vertrek en onderweg.

Een kindje geeft een kusje op de dikke buik van een vrouw die zwanger is

Wat kun je beter wel en niet eten tijdens de zwangerschap?

Voeding is belangrijk tijdens de zwangerschap. Het is nodig dat je veel verschillende voedingsstoffen binnen krijgt. Wat heb je nodig en wat kun je het beste eten? Na 3,5 jaar onderzoek kwam de Gezondheidsraad onlangs met een advies.

Eurobankbiljetten en een paar munten

Heb jij of heeft je kind recht op bijstand?

Niet alle jongeren en volwassenen die recht hebben op een bijstandsuitkering maken daar gebruik van. Dit blijkt uit gegevens van de Inspectie SZW van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wanneer heb je recht op bijstand?

Drie kinderen, de burgemeester en een politievrouw

Drie ‘cyber agents’ gehuldigd in Zeist

Drie jonge Zeister winnaars van ‘Hackshield’ zijn op 19 mei gehuldigd door burgemeester Koos Janssen en politiechef Priscilla de Vries. Hackshield is een online game, waarmee kinderen tussen de 8-12 jaar zichzelf en hun omgeving digitale vaardigheden aanleren.