MaDiWoDoVrZaZo
 0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Scheidingsspreekuur

Scheidingsspreekuur

  16 juli 2019
Op het scheidingsspreekuur kun je vragen stellen over wat scheiding voor gevolgen heeft. Zowel  voor je gezin als juridisch/financieel....

Spreekuur Zeist-Noord

  17 juli 2019
Loop eens binnen met je vraag over je kind. Zoek je de juiste ondersteuning voor je kind? Of heb je vragen over gezondheid, gedrag en ontwikkeling,...

Spreekuur Wijkservicepunt Vollenhove

  18 juli 2019
Stel je vragen over o.a. opvoeden en opgroeien, de juiste ondersteuning voor je kind, gezondheid, gedrag en ontwikkeling, familiebeslommeringen of...

Spreekuur in de Weggeefwinkel Zeist-Noord

   7 augustus 2019
Elke eerste woensdag van de maand houden wij spreekuur in de Weggeefwinkel. Je kunt langskomen met vragen over opvoeden en opgroeien. Zoek je de...

vader en kind tegenover elkaar

Wil je met meer aandacht opvoeden?

Op vrijdag 20 september kun je gratis een workshop Mindful Parenting volgen.

Gezin loopt hand in hand op een grasveld

Jeugdhulp

Bij wie kan ik terecht als ik voor mijn kind hulp nodig heb? In Zeist is het Centrum voor Jeugd en Gezin door de gemeente aangewezen als het eerste aanspreekpunt voor de jeugdhulp.

Afbeelding van drie kinderen

Grote en kleine vragen

Ouders, opvoeders, jongeren en professionals kunnen bij het CJG terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Ook zijn wij aanspreekpunt voor de jeugdhulp. De aangeboden hulp is gratis.

kind in maxi-cosi met ouders

Bereikbaarheid

We zijn elke werkdag van 09.00-17.00 uur uur geopend. Bel, mail of kom langs in ons inlooppunt of tijdens een spreekuur in de wijken.

baby met luier

Lever je luiers in voor recycling

Sinds 1 juli kun je in Zeist luiers apart inleveren voor recycling. Dit kan op twaalf verschillende inzamelpunten, waar speciale luiercontainers staan.

Jongetje zegt 'stop' met zijn hand

Meer zelfvertrouwen voor je kind

Op maandag 30 september start bij het CJG een Rots & Watertraining voor kinderen van 7 t/m 14 jaar uit Zeist. Je kind leert hier over zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfreflectie.

Foto van een meisje in een ondiep zwembad

Poedel veilig!

Kinderen tussen de 0 en 4 jaar lopen het grootste risico om te verdrinken. Vaak gebeurt dit in en om het huis, zoals in bad of in de tuin. Het advies: blijf (heel) dicht in de buurt van je kind en zorg dat je je kind altijd kunt zien.

Jongere vertelt zijn verhaal

Filmpje: waarvoor kun je bij het CJG terecht?

Met welke vragen komen ouders en jongeren zoal bij het CJG? Een moeder en een tiener vertellen hun verhaal in dit filmpje.

jongen leest boek over ruimtevaart

Café voor jongeren met autisme

Donderdag 1 augustus is er weer café Authentiek in Zeist. Dit is voor jongeren vanaf 16 jaar met een autisme spectrum stoornis (ASS). Het café biedt een uitgaansmogelijkheid op een manier die bij hen past.

Foto van een meisje dat haar ID laat zien.

Overheid waarschuwt tieners voor ID-fraude

De overheid waarschuwt jongeren voor de gevolgen van het lenen, uitlenen of vervalsen van een ID-kaart. De campagne Eerlijk over je ID wordt o.a. gevoerd via influencers op social media.

illustratie met twee mensen die praten

PrivacyApp Jeugd

De PrivacyApp Jeugd geeft antwoord op privacyvragen van ouders die met jeugdhulp te maken hebben.

hand met briefjes geld

Financiële opvoedwijzer

Het Nibud heeft voor ouders een financiële opvoedwijzer ontwikkeld.

Banner vraag van de maand

Peuters en tablets

Hoe lang mag mijn peuter spelen met een tablet of telefoon?